ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΩΤΟ


Ο Βασίλης Μαρίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας της Φυσικομαθηματικής σχολής του Α.Π.Θ. Το 1989 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία μελετώντας με τη διδακτορική του διατριβή την “Εφαρμογή της φασματοσκοπίας μάζας με ιονισμό με ευκίνητα άτομα στην ανάλυση πρόδρομων αρωματικών ενώσεων στο γλεύκος και στον οίνο”. Το 1991 έγινε μέλος της Australian Society for Viticulture and Oenology και με αυτή την ιδιότητα συμμετείχε σε διάφορα οινολογικά και γευσιγνωστικά σεμινάρια. Ήταν επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος της Εταιρίας “Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική” μέχρι το 1996 οπότε και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ.

E-mail: vm@ampelooeniki.gr  
Τηλέφωνο: +302310383222  
Skype: vassilis.marinos1

Χημικός PhD, Γενικός Διευθυντής – Διαχειριστής

GKOULIOTI PHOTO
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Την περίοδο 1990-1991 εκπόνησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα (Diplome des Εtudes Approfondies) στο Ινστιτούτο Οινολογίας και Αμπελουργίας του Πανεπιστημίου του Bordeaux II με θέμα: “Επίδραση των πηκτινολυτικών ενζύμων και των υπολειμμάτων των φυτοφαρμάκων των γλευκών στη σύσταση των οίνων / χρήση της Ιοντικής Χρωματογραφίας Υψηλής Απόδοσης (HPIC)” υπό την επίβλεψη του καθ. Α. Bertrand όπου εξειδικεύτηκε στη χρήση της ενόργανης ανάλυσης. Στη συνέχεια εργάστηκε στο ερευνητικό τμήμα της Εταιρίας “Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική” μέχρι το 1996 οπότε και αποτέλεσε μέλος της ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ. Το 2000 υποστήριξε τη διδακτορική της διατριβή στο Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. με θέμα: “Ταυτοποίηση και ποσοτικός προσδιορισμός των πτητικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων της ποικιλίας Ξινόμαυρο.”

E-mail: ag@ampelooeniki.gr  
Τηλέφωνο: +302310383222  
Fax: +302310383223

Χημικός MSc, PhD, Υπεύθυνη Αναλυτικών Υπηρεσιών & Ποιότητας – Διαχειριστής

gkisli foto
Η Αλεξάνδρα Γκισλή είναι πτυχιούχος του τμήματος Οινολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική εξάσκηση στο Ινστιτούτο Αμπελοκαλλιέργεις Forschungsanstalt Geisenheim της Γερμανίας. Κατά την περίοδο 2000-2002 εργάστηκε ως οινολόγος, αρχικά σε οινοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων και στη συνέχεια σε Πιστοποιημένο Εργαστήριο Χημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων. Την περίοδο 2002-2009 ανέλαβε ως υπεύθυνη πωλήσεων σε εταιρία εμπορίου & παραγωγής Α’ υλών & βοηθητικών υλών τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη πωλήσεων & τεχνικής υποστήριξης στον τομέα της Οινολογίας σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ το 2010. Είναι κάτοχος 3ου επιπέδου & diploma WSET (σε εξέλιξη).

E-mail: ga@ampelooeniki.gr 
Τηλέφωνο: 
+302102750385

Mobile Phone: +306972406010

Οινολόγος, Υπεύθυνη πωλήσεων   

Stathaki
Η Γεωργία Σταθάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πτυχιακή εργασία «Προσδιορισμός Φαινολικών Δεικτών οίνων της ποικιλίας Λημνιό». Προσλήφθηκε από την ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ το 2014 στη θέση της Οινολόγου-Αναλύτριας Οινολογικών Αναλύσεων αφού πρώτα εκπόνησε στο εργαστήριο της εταιρίας και την πρακτική της άσκηση. Είναι εκπαιδευμένη αναλύτρια σε συμφωνία με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/ IEC 17025:2005 στις κύριες και δευτερεύουσες οινολογικές αναλύσεις.

E-mail: info@ampelooeniki.gr
Τηλέφωνο:+302310383222

Οινολόγος, Αναλυτής Χημικού Εργαστηρίου

 

Evlogimenou
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Το 2015 υποστήριξε το Μεταπτυχιακό της δίπλωμα στο εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων στου τμήματος χημείας. Συμμετείχε ως ερευνήτρια στο Ερευνητικό πρόγραμμα «Αξιοποίηση ελαιοζυμάτων από ελαιούχες φυτικές πηγές στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων (OilBodiesExploit)». Εργάστηκε σε αναλυτικά εργαστήρια ως χημικός. Είναι κάτοχος βεβαίωσης άδειας άσκησης του επαγγέλματος του οινολόγου, Απόφαση Γ.Σ. τμήματος Χημείας 587/31.01.2014. Μέλος του εργαστηρίου της ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗΣ Ι.Κ.Ε. από το 2017, αποτελεί εκπαιδευμένη αναλύτρια σε συμφωνία με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/ IEC 17025:2005 στις κύριες και δευτερεύουσες οινολογικές αναλύσεις.

E-mail: info@ampelooeniki.gr
Τηλέφωνο:+302310383222

Χημικός, Αναλυτής Χημικού Εργαστηρίου

 

Agorastos
Ο Νικόλαος Αγοραστός είναι πτυχιούχος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2015 τελείωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα Enologia-Viticoltura & Mercati Vitivinicoli του Interateneo Padova(Conegliano)-Udine-Verona με θέμα ερευνητικής διατριβής ‘’Η επίδραση της έντασης του καψίματος σε οινολογικό δρύ’’ σε  συνεργασία με τον ιταλικό οίκο ‘’G.&P. Garbellotto Spa’’ και τον καθηγητή F.Battistutta και με πρακτική εργασία στη ‘’Cantina Lorenzon-Feudi di Romans’’ στο Friuli της Ιταλίας για τον τρύγο του 2014 και στην ‘’Antica Masseria Jorche’’ στη Puglia της Ιταλίας για τον τρύγο του 2015. Το 2016 εργάστηκε ως οινολόγος στη ‘’Dobbes Family Estate-Wine By Joe’’ στο Όρεγκον των Η.Π.Α. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε. τον Ιανουάριο του 2018, όπου ασχολείται με την συμβουλευτική υποστήριξη σε οινοποιεία και με τις πωλήσεις οινολογικών προϊόντων, εναλλακτικών δρυός και βαρελιών.

E-mail: info@ampelooeniki.gr
Τηλέφωνο:+302310383222

Οινολόγος, MSC, Σύμβουλος    

bk

Ο Βασίλης Κουσίδης είναι πτυχιούχος της Τ.Σ. Σταυρούπολης και προσλήφθηκε στην ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε. στη θέση του βοηθού λογιστηρίου το 2014.

E-mail: info@ampelooeniki.gr
Τηλέφωνο:+302310383222

Βοηθός Λογιστηρίου