Το WineSkin® είναι ο πρώτος και μοναδικός τρόπος ασφαλούς μεταφοράς εμφιαλωμένου οίνου οπουδήποτε κι αν ταξιδεύεις. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούμε για μπουκάλια που στάζουν ή που σπάνε μέσα στις αποσκευές, ή κατά την αποστολή τους.

Το WineSkin® είναι ένα σύστημα μεταφοράς χωρίς διαρροές προσιτό, εύκολο στη χρήση του και ασφαλές. Απλά τοποθετείστε τη φιάλη μέσα στο WineSkin®. Tο διπλό, ερμητικό του κλείσιμο βοηθά ώστε το πολύτιμο φορτίο σας να παραμείνει ανέπαφο κατά την διάρκεια οποιασδήποτε μετακίνησής του.

wineskin

Το WineSkin® είναι μια απλή, αποτελεσματική και μικρού κόστους λύση για ασφαλή μεταφορά φιαλών οίνων και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Είναι κατασκευασμένο με δυο ισχυρά 3Μ σφραγίσματα με κολλητική ταινία. Το WineSkin® ασφαλίζει φιάλες 750ml (ή μικρότερου όγκου) χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά που απορροφούν κραδασμούς και παρέχουν προστασία έναντι των διαρροών.

Βήμα 1: Tοποθετείστε τη φιάλη μέσα στο WineSkin®.

Βήμα 2: Aφαιρέστε το κάλυμμα της εσωτερικής αυτοκόλλητης ταινίας (βλ. σχήμα, ταινία INNER SEAL) και πιέστε ισχυρά και ομοιόμορφα για τη συγκόλληση των δύο πλευρών του προστατευτικού καλύμματος βινυλίου.

Βήμα 3: Προσαρμόστε τη συσκευασία στο σχήμα της φιάλης, δημιουργήστε κενό διάστημα γύρω από τη βάση του WineSkin® και ακολουθείστε την ίδια διαδικασία με το εξωτερικό σημείο σφραγίσματος (βλ. σχήμα, ταινία OUTER SEAL) WineSkin®. Είναι τόσο απλό!

 

wineskin2
Για τιμές & παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 383222 ή στο mail: info@ampelooeniki.gr