enocubes
Τα enoCUBES είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων κύβων βελανιδιάς (δρυός) που αναμειγνύονται για να βοηθήσουν στην επίτευξη των βέλτιστων οργανοληπτικών αποτελεσμάτων σε κάθε οινολογικό στάδιο. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα προκύπτουν από τα χαρμάνια-ακριβώς όπως γίνεται και στην οινολογία. Γι’ αυτό και οι διαφορετικής προέλευσης κύβοι δρυός αναμιγνύονται σε τέτοιες αναλογίες μεταξύ τους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές προσδοκίες σας.

Βασικά πλεονεκτήματα του σχήματος σε κύβους σε σχέση με τα ρινίσματα δρυός:

  • Σταθερότητα στο μέγεθος/σχήμα
  • Απουσία σκόνης
  • Γρήγορη εκχύλιση
  • Εύκολο στη δημιουργία χαρμανιών
  • Ιδανικό σχήμα για το κάψιμο

Προέλευση: Χαρμάνια αμερικάνικης ή/και γαλλικής δρυός.

Μέγεθος: Μέσο μέγεθος των enoCUBES είναι 1,25cm x 1,25cm

Χαρμάνια: White Fermentation, White New World Aging, White Traditional Aging, White Finishing,
Red Fermentation, Red Aging & Red Finishing.

Συσκευασία: Εύκολα μεταφερόμενες τσάντες έγχυσης με χερούλι.                                                                                               Οδηγίες Χρήσης

ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ

Τα ειδικά χαρμάνια για την αλκοολική ζύμωση είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προσθήκη δομής και ανάδειξης του φρουτώδη χαρακτήρα. Αυτά τα χαρμάνια βελτιώνουν το σώμα προσθέτοντας όγκο και αναδεικνύοντας την φρουτώδη έκφραση. Το ελαφριά καμμένο ξύλο στα χαρμάνια αυτά, προσθέτει τανίνες δρυός στον οίνο, προστατεύοντάς τον από την οξείδωση.

enocube_whitefermentation1 WHITE FERMENTATION Το χαρμάνι αυτό μεγενθύνει την ποιότητα έκφρασης του φρουτώδη χαρακτήρα, ενισχύοντας φυσικά φρουτώδη αρώματα. Οι τανίνες και οι πικάντικοι χαρακτήρες της δρυός προστατεύουν τον οίνο, ενώ προσθέτουν πολυπλοκότητα. enocube_redfermentation RED FERMENTATION Το χαρμάνι αυτό προσδίδει ένα καβουρδισμένο αρωματικό υπόβαθρο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα των μικρών μαύρων φρούτων. Η προστιθέμενη δομή αυξάνει τον όγκο στο στόμα διευρύνοντας τον ουρανίσκο.