Βράβευση της εταιρείας μας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

αναρτήθηκε σε: ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.. | 0

LOGO05

 

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως ο κορυφαίος φορέας υποδοχής φοιτητών του Τμήματος Χημείας για την εκπόνηση πρακτικής άσκησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αναγνώριση αυτή απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας απολογιστικής εκδήλωσης του Πανεπιστημίου, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή και την ενεργό συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τα ακαδημαϊκά έτη 2022-2023 και 2023-2024».

Το πρόγραμμα, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω της πρωτοβουλίας «Ανθρώπινοι πόροι και κοινωνική συνοχή» του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης 2021-2027, στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκού και βιομηχανικού χώρου, ενώ παράλληλα παρέχει ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία στη νέα γενιά επαγγελματιών.

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και παραμένουμε προσηλωμένοι στη στήριξη της ανάπτυξης και της εξέλιξης των νέων ταλέντων. Συνεργαζόμενοι με ακαδημαϊκά ιδρύματα, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και το μελλοντικό εργατικό δυναμικό, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας ισχυρότερης, πιο εξειδικευμένης και ανταγωνιστικής βιομηχανίας για τα επόμενα χρόνια.